aristotele_day.jpg

Μιχαήλ Σ. Νικητίδης

Ο Μιχάλης Νικητίδης γεννήθηκε στη Θεσσαλονίκη το 1967. Είναι απόφοιτος του ΑΠΘ, έχοντας λάβει το πτυχίο Φυσικής το 1989. Πραγματοποίησε τις μεταπτυχικές του σπουδές στο Πανεπιστήμιο του Surrey στη Μ. Βρεττανία, λαμβάνοντας τον τίτλο του Master of Science to 1991 στην Ιατρική Φυσική και το διδακτορικό του δίπλωμα από το ίδιο πανεπιστήμιο στη Χημική Μηχανική το 1997, εργαζόμενος ταυτόχρονα ως βοηθός ερευνητής (Research Assistant).

Με την επιστροφή του στην Ελλάδα εργάσθηκε στο ΕΚΕΤΑ/ΕΙΤΧΗΔ ως συνεργαζόμενος ερευνητής από το 1997 ως το 2001, διακόπτοντας για ένα χρόνο λόγω στρατιωτικής θητείας.

Από το 2002 μέχρι σήμερα εργάζεται στο Πρωτοδικείο Θεσσαλονίκης και στο Τμήμα Μηχανοργάνωσης & Πληροφορικής με κύρια καθήκοντα τη διαχείριση της βάσης δεδομένων και την ανάπτυξη εφαρμογών.

Διαθέτει μεγάλη εμπειρία στην ανάπτυξη web αλλά και standalone εφαρμογών σε διάφορες γλώσσες προγραμματισμού (J2SE, JSP,  CSS, HTML, HTML5, XML/XSL, SOAP, UNIX Shell, C/C++, PHP, PL/SQL), για διάφορες βάσεις δεδομένων (ORACLE,MYSQL) αλλά και για mobile συσκευές της Apple (iphone, ipad).

Τέλος είναι κάτοχος μεταπτυχιακού διπλώματος στα Πληροφοριακά Συστήματα από το ΕΑΠ.

Είναι υπεύθυνος για το σχεδιασμό, ανάπτυξη και συντήρηση του πληροφοριακού συστήματος του έργου.

 

     

                  Όροι χρήσης
Joomla template by ByJoomla.com