O¬¬
aristotele_day.jpg

Welcome, Guest
Username: Password: Remember me

Terms of Use

Οι διαχειριστές και οι συντονιστές προσπαθούν να διατηρούν το περιεχόμενο του ιστότοπου καθαρό από μεμπτό περιεχόμενο, επεμβαίνοντας και ενίοτε διαγράφοντας το.
Επειδή όμως είναι αδύνατο να ελέγχονται όλα τα μηνύματα που αναρτώνται, γι' αυτό αποδέχεστε πως ό,τι αναρτάται εκφράζει μόνο τον συντάκτη - δημιουργό του μηνύματος και όχι την άποψη των διαχειριστών, των συντονιστών και του webmaster (εκτός από τα μηνύματα τα οποία αναρτήθηκαν από αυτούς) και οι τελευταίοι δεν φέρουν καμία ευθύνη γι' αυτά.

Κανονισμοί

1. Γράφουμε στα ελληνικά με πεζούς χαρακτήρες.

2. Συμφωνείτε να μην αναρτήσετε: παραπλανητικά, δυσφημιστικά, ανακριβή μηνύματα ή μηνύματα με συκοφαντικό, υβριστικό, άσεμνο, χυδαίο, απεχθές, απειλητικό, πορνογραφικό περιεχόμενο ή οποιοδήποτε άλλο περιεχόμενο που απαγορεύεται από το νόμο.

3. Δεν επιτρέπονται οποιουδήποτε είδους προσωπικές επιθέσεις, προσβλητικά και αγενή σχόλια μεταξύ των μελών.

4. Δεν επιτρέπεται η προώθηση και αναζήτηση παράνομου περιεχομένου μέσω της ιστοσελίδας.

5. Δεν επιτρέπεται η χρήση πολλαπλών user name.

6. Δεν επιτρέπονται υπογραφές που αποτελούν διαφήμιση ή είναι προσβλητικές για τον οποιονδήποτε. Επίσης δεν επιτρέπονται εικόνες στον χώρο των υπογραφών.

7. Δεν επιτρέπεται η εκμετάλλευση του ιστοτόπου για εμπορικούς ή διαφημιστικούς σκοπούς χωρίς την έγκριση του.

9. Δεν επιτρέπεται η ανάρτηση υλικού του οποίου τα πνευματικά δικαιώματα δεν κατέχει ο συντάκτης – δημιουργός του μηνύματος.

10. Απαγορεύεται οποιαδήποτε αντιγραφή, διανομή, μεταφορά, μεταποίηση, μεταπώληση, δημιουργία παραγωγής εργασίας ή παραπλάνηση του κοινού. Τυχόν αναπαραγωγή επανέκδοση, φόρτωση, ανακοίνωση, διάδοση ή μετάδοση ή οποιαδήποτε άλλη χρήση του περιεχομένου μας με οποιονδήποτε τρόπο ή μέσο για εμπορικούς ή άλλους σκοπούς επιτρέπεται μόνο κατόπιν προηγούμενης γραπτής άδειας του ιστοτόπου ή οιουδήποτε άλλου δικαιούχου των πνευματικών δικαιωμάτων.

11. Ο παρών διαδικτυακός τόπος εμπεριέχει παραπομπές σε δικτυακούς τόπους τρίτων. Ο παρών διαδικτυακός τόπος δεν ευθύνεται για το περιεχόμενο των σελίδων αυτών καθώς και για οποιαδήποτε ζημιά προκύψει από τη χρήση τους, καθώς ο επισκέπτης έχει πρόσβαση σε αυτές με δική του ευθύνη.

Μη συμμόρφωση στα παραπάνω μπορεί να οδηγήσει σε διαγραφή της δημοσίευσης ή και σε άμεση και μόνιμη διαγραφή του μέλους.

Όποιος παραβιάζει τους όρους θα ειδοποιείται είτε με μήνυμα είτε με προσωπικό μήνυμα από κάποιον moderator. Σε περίπτωση σοβαρής (κατά την κρίση του administrator) παραβίασης, θα ενεργοποιείται η απαγόρευση πρόσβασης στο forum (ban).
Η διεύθυνση IP του εκάστοτε μηνύματος καταγράφεται για να διασφαλιστεί το περιεχόμενο των αναρτήσεων όπως ήδη ορίστηκε.

Συμφωνείτε ότι ο webmaster, ο διαχειριστής ή ο συντονιστής έχουν το δικαίωμα να διαγράψουν, να επεξεργαστούν ή να μετακινήσουν οποιαδήποτε ανάρτηση ή θεματική ενότητα το περιεχόμενο της οποίας δεν πληρεί τους όρους χρήσης.

Οποιαδήποτε απορία για κλείδωμα ή διαγραφή μηνύματος ή θέματος ή τη διαχειριστική διαδικασία θα πρέπει να υποβάλλεται με προσωπικό μήνυμα (PM) ή e-mail στους αρμόδιους moderators ή τον administrator και όχι με δημιουργία θέματος (topic). Οποιοδήποτε παρόμοιο θέμα δημιουργηθεί, θα κλειδώνεται ή σβήνεται αμέσως.

Ως μέλος αποδέχεστε να αποθηκευτούν τα κείμενα και οι πληροφορίες που θα εισάγετε, σε βάση δεδομένων. Θα παραμείνουν όσο εξυπηρετούν την ροή των συζητήσεων κατά την κρίση του διαχειριστή. Οι πληροφορίες αυτές δεν πρόκειται να γνωστοποιηθούν σε τρίτο πρόσωπο ή φορέα χωρίς την άδειά σας, όμως ο webmaster, ο διαχειριστής ή ο συντονιστής δεν φέρει την ευθύνη απώλειάς τους από κακόβουλους χρήστες σε περίπτωση εισβολής τους στον διακομιστή.
Σε περίπτωση αίτησης διαγραφής εκ μέρους των μελών ενεργεί η διαχείριση κατόπιν εντολής. Η πράξη είναι μη αναστρέψιμη. Η επανένταξη με διαφορετικό όνομα για την εκ νέου συμμετοχή στο φόρουμ είναι επιλήψιμη.

Αυτό το σύστημα της δημόσιας συζήτησης βασίζεται σε cookies τα οποία αποθηκεύονται στον υπολογιστή σας. Τα cookies αυτά δεν περιέχουν καμία απολύτως πληροφορία από τα στοιχεία που θα εισαγάγετε παρακάτω, εξυπηρετούν μόνο στο να βελτιωθεί η περιήγησή σας στην δημόσια συζήτηση. Η e-mail διεύθυνσή σας χρησιμοποιείται μόνο για την επιβεβαίωση των στοιχείων εγγραφής σας και του κωδικού σας, καθώς και για την αποστολή νέου κωδικού σε περίπτωση που λησμονήσετε τον τρέχοντα ενεργό κωδικό σας.

Οι όροι χρήσης αφορούν το σύνολο του ιστοτόπου, τηρούνται επιμελώς και μπορούν να αλλάξουν οποτεδήποτε.

Με την εγγραφή σας δεσμεύεστε με τους ανωτέρω όρους.
Time to create page: 0.184 seconds
     

                  Terms of use
Joomla template by ByJoomla.com